Anders vergaderen

Training voor teamleiders en hun team

In de training komt bijvoorbeeld aan bod:

– wat is motivatie en hoe kun je mensen motiveren tot gedragsverandering
– de communicatie van de deelnemers
– oefenen in de praktijk
– effectieve evaluatie van vergaderingen
– teambuilding-activiteiten

Vast onderdeel is een test yourself: de uitkomst geeft aan in welke mate medewerkers constructief kunnen bijdragen aan de vergadering.

Waarom?

Vergaderen is nuttig en overleggen in teams is noodzakelijk. De manier waarop is echter niet altijd even zinvol. Soms worden beslissingen als te veel top-down ervaren, ontbreekt een gevoel van urgentie of vindt men de vergaderingen langdradig. Dit kan weerstand oproepen bij de deelnemers. Medewerkers geven dit meestal niet zo direct aan, maar doen dat indirect: bijvoorbeeld door weg te blijven of te laat te komen op vergaderingen. De rondvraag is soms een mijnenveld voor de voorzitter. Of iemand gaat aan de haal met een agendapunt waardoor medewerkers langdurig in discussie gaan over een weinig relevant onderwerp. Op deze manier vergaderen is eigenlijk voor niemand leuk.

Als teamleider wil je dit soort negatieve cirkels doorbreken. Met mijn procesbegeleiding wordt het voor jou en je team een constructieve ervaring.

Voor wie?

Teamleiders en hun team.

Wat is het?

Deze training richt zich op beter vergaderen: een resultaatgerichte aanpak door out-of-the-box trainingen voor teamleiders en hun teams.

Kernwoorden

Teambuilding, concrete aanpak, leren professioneel en doelgericht overleggen.

Maak een afspraak

Contact

Telefoon

+31 (0)6 12 59 49 07

E-mail

evelinekarelse@gmail.com

Adres

Gevestigd in Epse, Gelderland